Tréningek

A hagyományos tréningmodell olyan, mint a homokkép - ma megalkotják, holnap elfújja a szél.
Hatásfoka 5-10%. Az újabb generációs modellek ennél már többet nyújtanak, amelyben élmény a részvétel és hosszú távú a hatás. Hogy miért?

Mert figyelembe vesszük a természetes tanulás alapelveit (játékos könnyedség), a személyes motiváció természetét, a szokások kialakulásának lélektanát, az ellenállás feloldásának szakszerű útját, a hatás megszilárdításának mechanizmusait és a megtartó bizalmi kapcsolat természetét. Így a felépített téglák habarcsot is kapnak, és együtt maradnak. Ily módon az eredményességi hatásfok akár az 50-60 %-ot is eléri.

Szervezetfejlesztés

Kiemelt témáink a soft skills területéhez tartoznak - az ún. "pszichós" témák: kiégés és motiváció, érzelmi állóképesség és rugalmasság (reziliencia), business & life balance, spiritualitás és értékközpontúság (személyes és vállalati értékek és küldetés), vezetői hatásgyakorlás, kreatív és proaktív attitűd fejlesztése, valamint asszertív kommunikáció és konfliktuskezelés.

Célunk az élvezetes változás, vidám, könnyed légkörben. Alkalmazott szempontok: szakmai színvonal, gazdag és kreatív szemléletesség, történetek és példázatok (storytelling), játékosság, interaktivitás, hitelesség.

Hatékony mindennapok

A népszerű önfejlesztés területén, az életvezetéssel, lelki egyensúllyal kapcsolatos témák és tréningek, ill. műhelyfoglalkozások tartoznak ide.


Tréningjeink:

- Mi a te utad? - életcél-felfedező tréning

- Mentális önvédelem tréning - a verbális támadásokkal és kritikákkal szemben

- Képviseld magad! - az asszertív kommunikáció és önérvényesítés tréningje

- Légy viharálló! - az érzelmi rugalmasság és stabilitás tréningje

- Mentális nagytakarítás tréning - érzelmi törmelékeink és korlátozó meggyőződéseink kisöprése, a gondolkodás "újrahuzalozása"

Tréningjeink a mentálhigiénés-pszichológiai eszköztár, valamint az NLP gazdag tárházának forrásaiból merítve támogatják készségeink fejlesztését.