Referenciák


Dr. Magyar Lóránt emberi és szakmai méltatása

Írta: Prof. Dr. Bagdy Emőke

Dr. Magyar Lórántot, egy előadásán ismertem meg, amely a stressz okozta szenvedésekről és megszabadulásuk útjairól szólt. Magával ragadott! Előadói felkészültsége, szakmai alázata, információs megbízhatósága, szónoki képességei, előadói tehetsége rögvest nyilvánvalóvá vált a számomra.

Elhatároztam, hogy közelebbről megismerem és a tőlem telhető módon segítem, hogy minél több emberhez juthassanak el érvényes üzenetei, - hadd kapjanak a hallgatók élvezetes "csomagolásban" értékes gondolatokat. Meghívtam Őt, hogy tartsunk közös előadásokat. Nem kétséges, hogy kiváló volt ebben is. Szerényen illeszkedett, holott nem vártam. Szárnyalóan nyilvánult meg, és magával ragadta a hallgatóságot, büszke voltam rá minden fellépésében.

Szerénytelenség nélkül állíthatom, már el tudom választani az ocsút a tiszta búzától, a zavarost a hiteles, tiszta forrástól. Ő tiszta búza és tiszta forrás.

Dr. Magyar Lóránt pályáját megismerve megerősödtem abban a véleményemben, hogy megküzdött útkeresése, tapasztalatainak bőséges forrása, képzettségének sok iránya olyan keveréket alkot, mint a spektrum színeiből előálló fehér fény: noha elegy, kristálytiszta kvintesszencia.

Értékvesztett korunkban a meggyőződéses életvezetés, a családi élet és - a minden nehézség közepette is - a gyermekvállalás készsége, az előadásaiban hirdetett eszmék és saját életgyakorlat illeszkedő harmóniája, azt a hitelességet képviseli, ami ma már mintaadó és követendő példa.

A tehetség adomány. Dr. Magyar Lóránt hivalkodásmentes alázattal szolgálja ezzel az embereket. Kitűnő tréner, felkészült mentálhigiénés szakember, a spirituális dimenzióban is otthonosan mozgó teológus, és a kemény realitásban is tudományos igényességgel kutakodó orvos. Sokat próbált, kereső személyisége felkészült a sokoldalú emberszolgálatra.

Szakmai és emberi rátermettségét igénybe véve, vele együttműködve, erősítsük az olyan élethitelességet, amelyben az előadó vagy tréner nem csak szóban, hanem életvezetésének azonosságával hitelesíti mondanivalójának érvényességét.

Fogadják ezt a négy gyermekes családapát, szerető férjet, jó embert, tehetséges előadót, kiváló trénert olyan nyitottsággal és szeretettel, amelyet megérdemel! Szavazzanak neki bizalmat és fogadják őt szeretettel! Meg fogja szolgálni! Ilyen emberekre van szükségünk, hogy egy cseppet változzon a világ. Mert a kaleidoszkóp effektus működik. "Egy kis elmozdítás és az egész kép teljesen megváltozik". Erre van szükségünk.

Melegen ajánlom minden előadás szervezőnek, pedagógiai szférában dolgozó kollégának, ifjúságvédelemmel foglalkozónak, közösségépítő és szervezetfejlesztő munkát végző kollégámnak, önfejlesztéssel és önismereti célkitűzéssel dolgozó szervezetnek, motiváció-építő és törekvésű szakmai képviseletnek, vallási és hitéleti alapokon működő, igényes egyházi szervezetnek és közösségnek dr. Magyar Lóránt munkáját. Nem fognak csalódni benne!

Prof. Dr. Bagdy Emőke s.k.

Kelt: Budapest, 2017 november 07.

Légy viharálló! - érzelmi rugalmasság online tréningről

Minden munkatársnak tetszik, mindenki elolvassa, megnézi, végzi az általatok meghatározott gyakorlatokat. Minden héten újabb jó tanácsokkal szolgáltok a mentális ellenálló képesség növelése tekintetében és ez minden munkatársnak tetszik. A csapattagok egymáshoz való viszonya is sokat javult, szerintem, kevesebb nézeteltérés, zsörtölődés van az utóbbi időben. Hasznosnak és szükségesnek tartjuk az ilyen képzéseket, tréningeket és a továbbiakban is szeretnénk veled együtt dolgozni, tovább építve munkatársaink pszichológiai eszköztárát, személyiségét és ez által munkánk hatékonyságát.

Dr. Dancsházi Tibor, Vezér Állategészségügyi Központ Kft, ügyvezető tulajdonos

Előadásokról

Kedves Lóránt! Ezúton is köszönöm a szakmai konferenciánkon tartott nagyon magas színvonalú, érdekes, tanulságos és maradandó élményeket nyújtó előadásodat. Csodálatos embert ismerhettem meg személyedben szakmailag és emberileg egyaránt! Nagyon szívesen foglak ajánlani a továbbiakban, mert Téged hallani kell mindenkinek és Tőled tanulni kell mindenkinek! További sikereket kívánok! Köszönjük!!!

Szigeti Júlia, Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének (MABIASZ) alelnöke, OB Capital Kft ügyvezető tulajdonosa

Amikor a FONTOS a fontos - vállalati értéktudatosító tréningről

Azt gondolom, hogy ez egy nagyon különleges tréning volt. Amit még sokáig fognak "emészteni" a kollégák. Fantasztikusak voltak a rajzok, a kézzel készített követ, a szemléltetés. Minden nagyon igényesen meg volt csinálva. Követhető volt. Amellett, hogy nagyon látványos, hosszú távon könnyen felidézhető. Lóri kitűnően kezelte a résztvevők érdeklődősének hanyatlását, és pont időben és elég határozottsággal tartotta fenn a "rendet".

Bohák Debreczeni Éva, Colas Hungária, HR generalista

Az alkalmazott módszerek változatossága segített fenntartani a figyelmet és az érdeklődést, ami a tréning bizonyos időszakaiban kicsit visszaesett, úgyhogy nagyon jó megoldásnak tartom. Azt Lóri szerintem nagyon jól kezelte, hogy akkor, amikor rátértünk a Colas értékekre, hozzám hasonlóan másokban is kialakult némi ellenállás, ami a figyelem csökkenésén meglehetősen érezhető volt. Ezt azonban magatartásával (és nyilván az általa alkalmazott változatos technikákkal) abszolút sikerült átfordítania, és újból felkeltenie a résztvevők érdeklődését.

Dr. Baricz Ágnes, Colas Hungária, jogi igazgató

A tréninget összeszedettnek, dinamikusnak találtam. A tréner lendületesen vezette a tréninget, működött az interaktív kommunikáció. A választott téma és feladatok "rákényszerített" arra / segített abban, hogy kicsit lelassuljak és átgondoljam, összeszedjem az értékeimet, értékrendemet, mi is igazán fontos számomra az életben a mindennapi rohanás közepette. Ez a koncentrált át, ill. újra gondolás adott néhány megerősítést és felismerést a jövőre nézve.

Egri Sándor, Colas Alterra, vállalkozási főmérnök

Mentális önvédelem tréningről

Nagyon élveztem és sokat tanultam Lóránt tréningjén. Számomra meglepő volt, hogy tényleg használható gyakorlati módszereket adott a kezembe! Ennek szívből örültem, mert ért már csalódás... Nagyon lendületes, élvezetes volt a vele töltött nap. Kissé aggódtam, nem fogom-e unni. Hát nem volt unalmas! Igazán örömmel töltött el, hogy új embereket, nézőpontokat is megismerhettem, ami számomra lelkesítő volt. Nagyon sok újat tanultam. Köszönöm Lóri! Ajánlom előadásait és tréningjeit azoknak, akik fejlődni szeretnének, életüket teljesebben akarják élni. Boldog vagyok, hogy ismerhetem Őt!

Tóth Klára, egészségügyi nővér, London

Az IKIGAI - életcél felfedező tréningről

Remekül összeállított tréning! Hihetetlen jól irányítja Lóri a résztvevők figyelmét arra, kik is ők valójában. Segít megtalálni a rég elveszett, vagy még sosem látott önmagunkat, és a helyes irányba terel bennünket. Sokat foglalkozom önfejlesztéssel, a tréning hatására mégis meglepő felfedezéseket tettem önmagamról és a lehetőségeimről. Mindenkinek nagyon ajánlom, hogy legalább egyszer élje meg ezt az élményt!

Virág Gergely, Transformation Kft. ügyvezető tulajdonos, személyiségfejlesztési tanácsadó - coach