Mégis legyél Győztes!

A szerző gondolatai: 

Az első gyermek születése a szülő életében a legnagyobb öröm és felemelkedés. Fölé minden addigi rendnek, érzésnek és értéknek. Hasonlóképpen van az is, amikor az írónak megjelenik az első könyve. Ez is a szülővé válás nagy csodája - az életnek egy másik dimenziója. Fölülemelkedés minden addigi rendnek és keretnek. 30 év ön- és én-keresésének, útjainak és útvesztőinek megélését és értékgyűjtését osztom meg a kedves Olvasóval - életről és értelemről, barátságról és szerelemről, ellenségekről és segítőkről, csalódásokról és reményekről, kudarcokról és sikerekről. Megszólaltatom az érzések sokszínű gazdagságát - játékosságot és komolyságot, örömöket és könnyeket, mélységeket és magasságokat, mesebeli lényeket és földhöztapadt valóságokat. Mindenekelőtt pedig, a MÉGIS lehetőségeket. Mert lehetünk a MÉGIS emberei - ha azok akarunk lenni. Bár az élet nehézségei lenyomhatnak, MÉGIS lehetünk győztesek. MÉGIS felállhatunk és mondhatjuk a zord erők hadának: "nem állítasz meg! MÉGIS meghódítom a hegyeimet! MÉGIS birtokba veszem az Ígéret Földjét!"


"Ez a könyv tele van olyan gondolatokkal, módszerekkel, melyekkel bármikor ki tudod húzni magad a mindennapok mélypontjairól, és végre egy élni érdemes életet élhetsz!"

Szabó Péter, motivációs előadó, tréner

Beleolvashatsz a könyvbe itt,  vagy ha letöltöd az író által kiválasztott részleteket:


A könyvről írták...

Eddig megjelent cikkek

A "mégis" a győztes hozzáállás

MagyarSzó

Rengeteg ellenszéllel küszködünk az életben, ezek többek között a félelmeink, megszokási kényszereink, sérelmeink, negatív érzelmeink, korlátozó vélekedések, kételkedés, jellemhibák - amelyek folyamatosan ellenszélként korlátozzák az életünket. Hogy és honnan lehet mégis erőt meríteni, hogy felálljunk, és talpon maradjunk. Erről a témáról beszélt dr. Magyar Lóránt szabadkai mentálhigiénés szakember, életvezetési tanácsadó...


MÉGIS legyél Győztes!

Európa Kollégium

December 26-án az Újvidéken, illetve a környéken élő érdeklődőknek s kollégistáknak lehetőségük nyílt meghallgatni dr. Magyar Lóránt, orvos, mentálhigiénés szakember, életvezetési tanácsadó, állandó diakónus előadását, melynek keretében első könyvének bemutatására is sor került...


Csatlakozz hozzánk, ismerkedj meg a többi olvasóval!


...Brian Tracy, Napoleon Hill és a többi óriás fantasztikus, de egy magyar önfejlesztő könyv, az mégis más. Máshol vannak a hangsúlyok, más a szóhasználat, mások a történetek és a példák, egyszóval minden más. Ez a könyv nekem szól.

... Nívós tartalom, pragmatikus alkalmazhatóság és akár a legifjabb generációnak is könnyen befogadható nyelvezet, mi kell ennél több egy profi önfejlesztő könyvhöz? Szívből ajánlom mindenkinek!
Kerner Tibor
life & business coach
a Sziklaszilárd önbecsülés című sikerkönyv szerzője


Dr Magyar Lóránt Mégis legyél Győztes című könyvének ára 3500 ft + postaköltség

— Könyvrendelés —

Ha szeretnéd megrendelni a könyvet, töltsd ki az adatokat: