Csapatom

Tulipán Tünde - kreatív asszisztens

Többek között ápoló és mentálhigiénés asszisztens végzettségeim vannak. Ezáltal a Lórit minden téren támogatni tudom, mint asszisztens.

Szeretek a háttérben tevékenykedni, úgy szövögetni a szálakat, hogy mindenki elégedett legyen.

Az asszisztensi feladatok mellett kreativitásomat az írásban élem ki. A közelmúltban elvégeztem egy metaforaírás tanfolyamot, meséket, történeteket írok. Az online tréningekhez én írom a munkalapok kerettörténeteit és játékosítom a feladatokat.

Hálás vagyok, hogy Lóri munkatársa lehetek, mellette folyamatosan fejlődöm, részese lehetek a tréningeknek, ott lehetek az előadásokon. A legértékesebb, amit Tőle tanultam, hogy nem kell mindig mindennek tökéletesnek lennie, nekem is szabad hibáznom...

Elérhetőségeim: +36-70/280-9382, tulipan.tunde@loridoki.hu

Virág Gergely - coach, NLP Mester, motivációs előadó

Húszas éveim elején kezdtem el tanulmányozni a pszichológiai alapelveket, akkor még azzal a céllal, hogy a saját gondjaimat orvosoljam. A személyes átalakulásom látványos volt és óriás léptekben zajlott. Megértem arra, hogy vállaljam a felelősséget a saját életemért. Ekkor köteleződtem el amellett, hogy soha nem hagyom abba a tanulást. A saját eredményeim lelkesítettek arra, hogy megosszam azokat az elveket, stratégiákat, amik nekem is segítettek. Hamarosan előadásokat, tréningeket kezdtem tartani, és foglalkozni az emberekkel személyes tanácsadások formájában.  Lelkesedésem azóta sem csökkent, és büszke vagyok arra, hogy sok embernek tudok segíteni különböző életvezetési- és döntési nehézségeik megoldásában.

https://www.virag-gergely.hu

Supica Betti - Betty Arts

az improvizációs - motivációs karikatúra nagymestere

Lóridoki könyvének illusztrátora

Az élet sok kemény helyzetet hozott, néhányat magam választottam. De amit megtanultam, hogy a móka, a játék, a színek, az alkotás olyan erő, ami fenn tud tartani a víz felett, sőt, szárnyakat tud adni, amikor minden más lehúz. Ez a küldetésem, megmutatni, hogy a vidám formák, az érzések kifejezése a vásznon, egy fadarabon, a kavicson - az alkotás, nem csak pihentet, felüdít, hanem gyógyít és újjáteremt. Megragadni egy-egy gondolatot, viccesen megrajzolni az üzenetet és vidámságot, mosolyt csalni a néző arcára, a legszebb alkotás.